Vi designar Webbsidor och Mobilappar åt dig

Våra tjänster

Webbutveckling

Webbdesign

Vi skapar webbsidor som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Du involveras redan i från steg ett i designprocessen för att sedan kunna arbeta nära vårt team genom hela projektet och komma med kontinuerlig feedback - allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Responsiv Design

Vår webbdesign följer principen om responsiv design, vilket innebär att våra webbsidor fungerar och ser bra ut på alla enheter som era besökare kan tänkas använda, oavsett om det handlar om en smartphone, surfplatta, bärbar dator eller PC.

Uppskalning

Vi hjälper dig att förbereda din webbplats för stora mängder besökare och göra den säkrare.

Utveckling

Vi arbetar också med avancerade webbprojekt och utveckling av mobilappar som involverar databaser, användarverifiering och säkra betalningslösningar. Allt kan anpassas efter era önskemål.

Marknadsföring

SEO

Vår effektiva sökmotoroptimering bidrar till ökad synlighet i sökmotorer. Vi kan också hjälpa till att skapa högkvalitativt innehåll som ökar trovärdigheten och gör att webbsidan kan rankas högre upp när potentiella kunder gör sökningar..

Google Ads-kampanjer

Vi kan hjälpa till att ge ökad trafik och fler leads till er webbsida genom att skapa annonser med budskap som riktar sig till er målgrupp. Vi kan också göra sökordsanalyser som hjälper till att hitta de mest effektiva sökorden och sökfraserna, samt att sänka annonseringskostnaderna för det som inte ger resultat.

Marknadsföring via Facebook

En stark närvaro i social media är en viktig framgångsfaktor för att lyckats på nätet. Vi hjälper dig att skapa sidor på Facebook som bidrar till marknadsföring. Vi kan skriva relevanta inlägg som ser till att ditt företag får fler följare och mer kännedom om varumärket.

Konverteringsspårning

Att spåra besökare och se vilka steg som leder till att de omvandlas till betalande kunder är avgörande för ett företag som vill maximera sin lönsamhet. Vi hjälper till med konverteringsspårning genom att låta din webbsida utnyttja kraften i
Google Analytics®.

Om oss

Vi är ett erfaret team som tar hand om utvecklingen och marknadsföringen av webbsidor och mobilappar.

Med över åtta års erfarenhet av webbranschen är vårt team med fullstack webbutvecklare väl rustade för att hantera alla tänkbara utmaningar. Vi har kompetens gällande både front- och backendutveckling och alla de tekniker och verktyg som krävs för att skapa och driva en avancerad, modern webbsida. Förutom att assistera med utvecklingen kan vi också bidra till marknadsföringen via ett flertal kanaler som Facebook, Google Ads mm. Våra kunskaper gällande analys och konverteringsspårning kommer väl till pass för att göra kontinuerliga uppföljningar och få ut det mesta av Google Analytics.

Vår erfarenhet i områden som PR och marknadsföring kan hjälpa dig att stärka din närvaro på nätet. Vi kan se till att du får fler följare och fler leads genom att optimera användandet av social media (Facebook, Instagram, Twitter) och också skapa relevant, högkvalitativt innehåll som ger en bättre ranking i sökmotorer för ert företag eller organisation.

Våra Projekt

Barcelona Pro Soccer School Hemsida

I projektet ingick en webbsida med responsiv design som utnyttjade en mall skapad av en designer, samt att integrera videoinnehåll som skapats av ägarna. Vi integrerade också ett flerspråks-system, ett specialbyggt CMS byggt i Laravel och en betalningslösning som använder sig av Stripe.

Hammarsleven Hemsida

Denna webbsida inkluderar en design som anpassar sig perfekt till olika enheter och ett unikt värderingssystem som ger uppskattningar till kunder som kommer från andra regioner i Sverige. För att lyckas med detta använde vi Laravel, Google Maps API, samt VueJS för att skapa en bekväm användarupplevelse för alla Hammarslevens besökare. Vi integerade också ett chattsystem i realtid som använder sig av Tawk.io.

Tekma - En webb app för tidsrapportering

Tekma är en webb applikation utvecklad i Laravel och AngularJS för att skapa tids- och försäljningsrapporter som kan användas av vilket företag som helst för att få koll på hur medarbetare använder sin tid. I funktionerna ingår olika behörighetsnivåer och spårning av geografisk plats. Den har använts framgångsrikt sedan 2012 och har fått tre nya versioner.

Våra kunder

Referenser

Förlita dig inte bara på vad vi säger - så här tycker våra kunder

Niclas

Vi hade nöjet att samarbeta med Cinch Software i flera år och har arbetat på många olika projekt tillsammans. Deras förmåga att hantera flera olika projekt samtidigt är utomordentlig och har inneburit en dramatisk skillnad när det gäller vårt teams produktivitet.

Hammarsleven AB

Den inbyggda teknologin av Cinch Software på hemsidan som hanterar försäljning och uppföljning av besökare har gett oss ökad omsättning långt över våra förväntningar. Vårt mål var att skapa en bra webbsida, men vi fick så mycket mer!

Xavi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Niclas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Kontakta Oss

Berätta om era krav och önskemål så skickar vi en offert.